Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pronajmeme garáž a dílnu, katastrální území Bohunice, město Brno, okr. Brno - město, Jihomoravský kraj, Česká republika. Klidné umístění, zpevněná příjezdová komunikace, polořadový objekt, celková plocha asi 70 m2, garáž asi 40 m2 na vlastním pozemku (rozměry 5x8 m, výška 3 m, výška vrat 2,75 m), možnost využití jako provozovna drobných řemesel - tesaři, elektrodílna, pro malíře nebo klempířská dílna či výrobna lahůdek i malá výroba, opravna obuvi, vhodné i pro parkování většího auta nebo pro obytné a normální auto, montážní jáma 2 m hluboká, elektřina 220/380 V, jímka, obecní vodovod, umyvadlo, ohřev teplé vody, splachovací WC, topení - elektrické přímotopy, zatepleno, další prostor - dílna o rozloze asi 30 m2, propojená s garáží s rozvodem elektřiny a topením, za touto dílnou WC a umyvadlo. Volné ihned. Foto v RK. CENA: 10.000 Kč měsíčně + inkaso + provize RK. Foto v RK. En. náročnost: tř. G. , prodám, na prodej,Pron. garáž a dílna, Bohunice, Brno, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace