Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

1) nebytové prostory ve II.NP: jedná se o dvě místnosti o celkové výměře 95 m2(48+47). Tyto prostory je možné využívat universálně, jak na kanceláře, služby tak prodejny. Tyto prostory mají bezbariérový přístup přes nájezdní rampu. Jsou zabezpečeny na pult centr. ochrany a připraveny na připojení internetu a tel.linky. Nutno pronajímat v celku. Cena: 8000 Kč/měs. + 2000 energie 2) nebytové prostory ve III.NP: Možno použít na kanceláře a služby. Tyto prostory se skládají z jedné místnosti o velikosti 32 m2, čajovny-15 m2, skladu-4m2 a samostatného WC-2m2. K těmto prostorám lze pronajmout současně nebo samostatně místnost sousedící o veliosti14m2.Nebytové prostory jsou opět připraveny na napojení internetu a tel.linky a jsou zabezpečeny na pult centrální ochrany. Cena: 6000 Kč/měs. + 2000 energie Budova se nachází na hl.tř. v Šumperku a sousedí s hlavní poštou. Nedaleko cca 200m se nachází FÚ. Nájemníci mohou parkovat v zadním traktu budovy. Možnost stravování v restauraci, která se nachází přímo v budově., prodám, na prodej,Pronájem kanceláří v centru Šumperka, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace