Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Sportovní a ubytovací středisko - Žinkovy u Nepomuka Žinkovy Předmětem prodeje je sportovní a ubytovací středisko situované u zámku v Žinkovech na jižním Plzeňsku, které vzniklo rekonstrukcí památkově chráněného špýcharu. Rekonstrukce zahrnovala především výměnu střešní krytiny, část fasády a úpravu vnitřních částí budovy. Středisko nabízí ubytování v celkem 16 pokojích, přičemž ke každému z nich náleží vlastní sociální zařízení a sprchový kout. V přízemí byla vybudována restaurace s kuchyní, kterou je možné provozovat samostatně. Dominantou budovy je zápasiště o celkové výměře 300 m2, se samostatným plynovým kotlem s výměníkem na horký vzduch. Přední část pozemku je využívána jako parkoviště. Objekt je napojen na rozvod elektřiny a plynu. Vodovod je odpojen, je třeba vybudovat vrt a a zajistit odkanalizování objektu. Inž. sítě:elektrina 230/400 V, plyn Dispozice: Přízemí: vstup, sociální zařízení, komora, kotelna, pokoj s příslušenstvím, restaurace, kuchyně, zadní neužívaná část budovy 1. Patro: pokoje s příslušenstvím, učebna, kuchyňka, kanceláře, sklady, kotelna Podkroví: zápasiště, pokoj, sklady prádla, prodám, na prodej,Sportovní a ubytovací středisko - Žinkovy u Nepomuka Žinkovy, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace