Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

VYUŽIJTE ČERPÁNÍ FONDŮ Z EVROPSKÉ UNIE PRO NÁKUP A SPRÁVU LESNÍCH POZEMKŮ. Východní slovensko – okres Humenné. Celková výměra 7.205.919 m2, z toho les 6.591.097 m2. Rozdíl mezi tím jsou louky a pastviny. K tomu patří 2x zpevněný sklad na krmení. Dále 13 km asfaltové cesta. Vzdálenost od železnice (nádraží) 1 km. Pozemek je v nadmořské výšce 300 – 500 m nad mořem. Převýšení cca 200 m. Těžba dřeva za decénium dle hospodářského plánu činí 33.584 m3. Celkové zásoby dřeva: jehličnaté dřeviny - smrk, borovice, modřín – 3.200 m3. Listnaté dřeviny: 80 % buk – 112.000 m3. Les je samostatná honitba. Zvěř – vysoká, jelen, srnčí, černá, liška, vlk, divoká kočka, jestřáb, bažanti a sluka. Majetek nemá ŹÁDNOU zátěž, zástavu apod. Les je digitálně zaměřen (vytýčen). O tento les se stará lesní hospodář s jednoměsíční výpovědní lhůtou. Hospodářský plán a porostová mapa k dispozici. , prodám, na prodej,Les Východní Slovensko–okr. Humenné, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace