Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Den konání : 12.07.2011 v 10,00 hod. Místo konání : ND na Vinohradech, náměstí Míru 9, Praha 2. Předmět dražby: Pozemek 3028m2 v obci Jesenice k.ú. Osnice Nejnižší podání činí : 8 900 000 Kč Dražební jistota : 1 000 000 Kč Minimální příhoz : 20 000 Kč Společnost GLADYS AUCTION, s r.o. nabízí k prodeji pozemek v jedné z našich nejprestižnějších lokalit – Průhonický park, která díky své exkluzivní a strategické poloze u Průhonického parku, patří mezi vysoce vyhledávané místo pro kvalitní a zároveň zdravé bydlení. Nabízíme pozemek o rozloze od 3028 m2, je tak umožněno docílit opravdového soukromí. Mezi nesporné přednosti lokality patří kromě těsné blízkosti vyhlášené oázy klidu Průhonického parku i blízká kompletní občanská vybavenost v sousedních obcích. Obecní mateřské školky jsou v sousední obci Jesenice u Prahy, kde je i moderní základní škola, obchody, zdravotní středisko, restaurace a jiné. Nákupní centrum v Čestlicích u Prahy je vzdáleno pouhých 7 minut autem., prodám, na prodej,Dražba pozemku na výstavbu vily v Osnici, Praha-západ, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace