Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Osek u Duchcova

Byt 3+1/B, Osek u Kněžic

Byt 3+1/B, Osek u Kněžic

2008-06-08 12:22:06

Nabízím k prodeji DB 3+1 s balkonem v obci Osek mezi obcemi Kněžice a Hlušice nedaleko Městce Králové a Nového Bydžova. Byt je umístěn v 1. patře cihlového domu, kde jsou 4 byty. Dům se nachází na okraji obce u lesa. U domu je dětské hřiště, hřiště na nohejbal a koupaliště. Obytná plocha bytu je 58m2. Vytápění akumulačními kamny nebo kamny na tuhá paliva. Teplá voda - bojler. Byt je určen k částečné rekonstrukci hlavně koupelny a kuchyně. Dále k bytu patří sklep 12m2. Anuita je 0,- Kč, možnost převedení do osobního vlastnictví. Byt lze využít jako "letní byt" - krásná příroda.

Prodám RD v Oseku u Duchcova

Prodám RD v Oseku u Duchcova

2009-11-11 12:43:33

Prodám rodinný dům po částečné rekonstrukci se samostatně stojící garáží v Oseku u Duchcova, okr. Teplice. Celková plocha stavební parcely činí 514 m2 z toho zastavěná plocha 119 m2. Dům je částečně podsklepený cca ¼. Přízemí po rekonstrukci : kuchyň, ložnice, obývací pokoj, pracovna a koupelna s WC. Patro v započaté rekonstrukci. Nové rozvody elektroinstalace, voda, odpad, topení. Vytápění plynové, radiátory deskové, turbokotel JUNKERS. Dům je zabezpečen bezdrátovým alarmem. Cena k jednání 1 900 000,- Kč, při rychlém jednání sleva.

Osek u Duchcova

Osek u Duchcova

2010-03-22 12:09:34

Prodej rovinatého stavebního pozemku 2800m2 s krásným panoramatickým výhledem na středohoří ,přístup po obec. komunikaci,v klidové zóně ale cca 500 bm od obchod. míst centrál. zástavby.Položena kanalizace, je připraveno realizování dalších inž. sítí.

Zemědělská usedlost - Osek u Vodokrt Řenče

Zemědělská usedlost - Osek u Vodokrt Řenče

2010-04-15 00:00:00

Zemědělská usedlost - Osek u Vodokrt Řenče Bývalá zemědělská usedlost je situována v Oseku, části obce Řenče nedaleko Přeštic. Usedlost sestává z obytného domu, na který navazují hospodářské objekty někdejších chlévů, zděné sýpky a stodoly. Nepodsklepený dům je dispozičně členěn na verandu, předsíň, obytnou kuchyň a dva pokoje. Jednotlivé místnosti byly vytápěny lokálně, v budově je rozvedena elektřina, voda byla čerpána z vlastní studny. K nemovitosti přiléhá rozlehlejší rovinatý pozemek, celá usedlost je pak řešena jako uzavřený oplocený areál se vstupní bránou a vrátky. Objekty jsou již delší dobu neobydlené a vyžadují rozsáhlejší rekonstukci. Inž. sítě: el. 230/400 V, vlastní studna, jímka Dispozice: Přízemí: veranda, předsíň, obytná kuchyně, dva pokoje Podkroví: půdní prostor

Byt-garsonka Velký Osek

Byt-garsonka Velký Osek

2010-06-04 10:49:24

Cihlový byt -garsonka Velký Osek-plocha 24m2- předsíň 3,72 m2 s vestavěnou skříní, koupelnu -sprchový kout,umyvadlo s wc 2,29m2, kuchyňský kout 2,25 m2, a pokoj 16,49 m2. Nová plastová okna. K bytu náleží sklep a kočárkárna. Dům se nachází v klidné části obce, ulice Smetanova. Výhodou je využití pozemku vedle domu a dobré parkování u domu. Velký Osek leží 11km od Poděbrad, 8km od Kolína.Dálnice D11 je 3 km.

Venkovský dům s pozemkem 2400m2. Velký Osek

Venkovský dům s pozemkem 2400m2. Velký Osek

2010-07-27 15:39:30

Představujeme prodej venkovského domu v obci Velký Osek vzdáleného cca 7 Km od města Kolín a 43 Km od Prahy - Černý Most. Nemovitost se skládá z obytné části, která disponuje třemi místnostmi, hospodářské části s krásnými kamennými zdmi a stodoly, které jsou spojeny v jeden celek. Další samostatná budova- „vejminek“ se nachází vlevo od vstupu na pozemek a obsahuje dvě místnosti. Pozemek pod budovami a dvůr zabírá rozlohu 1010 m2 je rovinatý a velmi slušně udržovaný. Součástí prodeje je rovinatá zahrada navazující na pozemek budovy o rozloze 1390 m2. Budova je ve stavu Před rekonstrukcí, což díky dispozici dává prostor fantazii budoucího majitele vytvořit příjemné místo k bydlení. Půdní prostor nad obytnou částí vybízí k vestavbě podkrovní bytové jednotky s možností samostatného vstupu. Stav krovu je ve slušném stavu. Tuto nemovitost osobně doporučuji vzhledem k velikosti pozemku 2400 m2, možnostem přestavby a blízkosti dálnice na Prahu a města Kolín. obec: Velký Osek číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 152541

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej rovinatého stavebního pozemku 2800m2 s krásným panoramatickým výhledem na středohoří ,přístup po obec. komunikaci,v klidové zóně ale cca 500 bm od obchod. míst centrál. zástavby.Položena kanalizace, je připraveno realizování dalších inž. sítí., prodám, na prodej,Osek u Duchcova, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace