Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme Vám prodej pozemku na okraji území obce Tatiná, vzdálené 12 km a 16 minut jízdy, od Plzně. Pozemek je přístupný ze silnice po místní komunikací, která patří obci a kde obec zřídila i položení kabelů elektřiny, takže každý pozemek má svou smyčku. Pozemek o délce 42 m je druhým pozemkem od silnice na zpevněnou místní komunikaci, kterou v rámci územního rozhodnutí vykoupila obec a připravila tak pro stavbu rodinných domů. Ta propojuje několik parcel, které jsou vhodné k zástavbě a vytvoří novou uličku rodinných domů. Šíře předmětného pozemku okolo 24 m by rovněž umožňovala využití části pozemku pro potřeby a přání majitelů. Se svojí výměrou přesahující 1.000 m2 se tak jedná o pozemek s velmi širokým potenciálem, který čeká na využití. obec: Tatiná číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269391, prodám, na prodej,Parcela v Tatiné 1005 m2 v nové ulici, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace