Stavební pozemek - bydlení Bukovinka, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v obci Bukovinka v Moravském krasu. Pozemek je dle územního plánu určen k výstavbě rodinného domu, celková výměra pozemku je 1.260m2. Nejedná se o pozemek v satelitní výstavbě. Veškeré inženýrské sítě jsou na hranici pozemku, uliční šíře je 25m, po cca 11 metrech se zužuje na 12m, délka pozemku je 95m. Jedná se o rovinatý pozemek z jedné strany sousedící s novostavbou RD a z druhé strany s koncovým domem, za pozemkem se nachází pole a následně les, což zaručuje naprosté soukromí. V obci se nachází obchody, 2 restaurace, společenský dům, MŠ, hřiště, kostel, škola ve vedlejší obci (2 km). Dobré dopravní spojení IDS. Při rychlém jednání možná sleva. Více napoví prohlídka. Stavební pozemek - bydlení Bukovinka, prodám, na prodej,Pěkný stavební pozemek 1260m2, Bukovinka, Brno-venkov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace