Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Exit D5- Zdice Plocha pozemku: 16.736 m2 Cena prodeje: 790,- Kč/m2 Poznámka k ceně: Cena pro jednání Nabízíme k prodeji rovinný pozemek s mírnou svažitostí směrem k dálnic D5. Polohou je pozemek přímo přilehlý k silnici III. třídy a exitu dálnice D5. Dostupnost bezproblémová i pro nákladní doprava, vč. TIR. Územním plánem plocha určena pro průmyslový objekt. Energie: El. energie - vzdálenost cca 250 m s předběžným souhlasem k připojení - VN 22 kV ( nutno počítat s trafostanicí ). Na křižovatce u Benzinové stanice. Voda - k dispozici městský vodovod - středotlak "Želivka". Kanalizace - vlastní čistící stanice s odlučovačem ropných látek. Plyn - k dispozici předběžný souhlas s připojením na plynovou regulační stanici vzdálenou cca 400 m. Územní plán: Městská průmyslová zóna, SVO, VN., povinná zeleň 30 %, max. výška 12 m. Dynamicky rozvíjející se lokalita vhodná pro výstavbu objektu pro výrobu, sklady, administrativní a obchodní využití. , prodám, na prodej,Pozemek až 16.736 m2, Exit D5-Zdice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace