Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji pozemky na velmi klidném místě v jedné z ulic v Tlucné u Horní Bělé. Tato ulice je na konci obce a územním plánem obce je určena k zastavění rodinnými domy. V místní komunikaci, která hraničí s hlavním pozemkem je vodovod, plyn a elektřina. Samotný pozemek není zasíťován. Jeho poloha umožňuje novým majitelům nejen klid, ale i hezký výhled, v létě lesy plné hub, borůvek a na konci pozemku vodoteč, do které je možné připojení z domácí ČOV. Obecní úřad a obchod je v Horní Bělé, 2 km od Tlucné, ostatní obslužnost v 1 km vzdálené Dolní Bělé včetně školy, školky, lékařů a obchodů. V územním plánu obce se nachází v zóně Z 08 jako plochy smíšené a obytné s max 2 nadzemními podlaží. Do Globusu v Plzni je to pouhých 16 km. obec: Horní Bělá číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269629, prodám, na prodej,Pozemek v Tlucné u Horní Bělé 1267 m2, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace