Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pozemky 9326 m2 Otinoves u Blanska - 4474 m2 les, 4836 m2 pole, 14 m2 část rybníku. Otinoves Prodej sousedících neoplocených pozemků - les 4474 m2 a pole o 4838 m2, jedná se o krajové pozemky, které těsně přiléhají k většímu rybníku cca 3 ha v obci Otinoves. Součástí prodeje je i 14 m2 tohoto rybníka, který je veden jako pstruhová chovná voda se zákazem sportovního rybolovu. Na pozemcích není možná výstavba. - Lesní pozemek je v prudším svahu, orientovaný na jihozápad. Složení převážně javor - (spíš přirozené zmlazení - podrost stáří cca 10 až 15 let), dále dub, borovice a habr. Duby a borovice jsou vzrostlé stromy přibližného stáří 75 let. Celková zásoba dřeva je cca 50 m3. Povolení k těžbě není, možná je pouze nahodilá těžba pro vlastní potřebu. - Pole: mírný svah. Prodej pouze vcelku. Pozemek leží na okraji CHKO Moravský kras, cca 500 m od obce. Elektřina cca 300 m. Přístup je po nezpevněné cestě, cca 250 m od asfaltové komunikace. , prodám, na prodej,Pozemky 9326 m2 Otinoves u Blanska - 4474 m2 les, 4836 m2 pole, 14 m2 část rybníku. Otinoves, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace