Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme Vám prodej pozemku o výměře 1.037 m2 určeného pro stavbu rodinného domu v Konstantinových Lázních. Jedná se o pozemek v krásném a klidném prostředí stávající zástavby, nedaleko lázeňského centra. K dispozici jsou kompletní inženýrské sítě (kanalizace, vodovod, elektřina i zemní plyn) a přístup po obecní asfaltové komunikaci, která je slepá a zaručuje tak dlouhodobě nízký provoz a klidné bydlení. Další předností (po krásném a klidném prostředí) je kompletní občanská vybavenost a dobrá dostupnost do Plzně nejen po silnici, ale také vlakem či autobusy. Rodiny s dětmi dále ocení mateřskou i základní školu v místě, koupaliště či zatopený přírodní lom. Pozemek lze jednoznačně doporučit nejen rodinám s dětmi, ale i těm, kteří se rozhodnou užívat důchodového věku v klidném a bezpečném prostředí s výborným zdravotnickým zázemím. obec: Konstantinovy Lázně číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268451, prodám, na prodej,Prodej pozemku 1.037 m2, Konstantinovy Lázně, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace