Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej pozemku o výměře 17 051 m² v pěkné přírodní lokalitě U bílého kamene nedaleko obce Vranov, okr. Benešov. Pozemek leží v rekreační oblasti Posázaví, nedaleko Hvězdonic a Chocerad. Přístup k pozemku je po místní účelové komunikaci od obce Bezděkov, ta je vzdálená 400 m. V sousedství se nachází farma Levín, známá zejména klusáckou dráhou a sportovními outdoorovými akcemi. Pozemek leží na klidném, neexponovaném místě, stranou rekreačního ruchu a provozu. V územním plánu obce Vranov je pro tento pozemek schváleno využití jako venkovský statek. Hlavní regulativy: bydlení ve statku s obytnými a hospodářskými budovami, se dvorem a užitkovými zahradami a omezeným chovem hospodářského zvířectva. Provozování výroby v rámci hospodářských staveb. Budovy budou stavebně propojeny a budou umístěny po obvodu, uprostřed bude dvůr. Budovy mohou být podsklepené. Maximální podlažnost 2 NP a podkroví u hlavní budovy, hospodářské budovy 1 NP a podkroví. Střechy sedlové nebo valbové. 30% zastavitelnost pozemku. Přípustné regulativy: nevýrobní a výrobní služby, řemeslnické dílny, podnikatelské aktivity nenarušující životní prostředí, bydlení zaměstnanců, krátkodobé ubytování max. 30 lůžek a další. Pozemek je veden jako orná půda a je tak nyní využíván, pouze 70 m² je lesní pozemek. Elektrické vedení VN podél komunikace. Pozemek se nachází jen kousek od Exitu 29 dálnice D1, do Benešova je to jen 13 km. obec: Vranov číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268783, prodám, na prodej,Prodej pozemku ve Vranově, okr. Benešov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace