Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme Vám pozemek pro stavbu rodinného domu v obci Heřmaničky, okres Benešov. Podle územního plánu obce leží pozemek v zóně bydlení. Tvar pozemku je obdélníkový (cca 96×39 m), jeho výměra je 3761 m2. Pozemek se nachází u nefrekventované silnice na vyvýšeném okraji obce. Je mírně svažitý, celodenně osluněný. Vjezd na něj bude umožněn přímo ze silnice. Z jedné strany je nově oplocený. Elektřina a plyn jsou přivedeny do kombinovaného pilíře na hranici pozemku. Je možné se připojit na obecní vodovod a kanalizaci, potrubí je hned za silnicí, vedoucí podél severní hranice pozemku. Kanalizace bude vzhledem k profilu terénu tlaková. Pozemek je čistý a udržovaný. Doširoka otevřený výhled na obec a vzdálený kopcovitý horizont potěší svojí rozmanitostí a harmonií. I okolí Heřmaniček nabízí řadu pěkných přírodní scenérií. Ceněno je zejména nenarušené prostředí romantického údolí, vytvořeného potokem Mastníkem. Lyžaři to mají jen 9 km do Sportrelax centra Monínec. V obci s 675 obyvateli se nachází obecní úřad, pošta, mateřská škola, obchod s potravinami, několik restaurací. Obec se nachází se na železniční trati Praha - Tábor - České Budějovice. Dobré spojení je i do Votic, Benešova a Sedlčan, autobusem pak i do blízkých obcí. Za Heřmaničkami je plánovaný sjezd z budované dálnice D3. Velmi pěkné, klidné a hodnotné místo pro bydlení. obec: Heřmaničky číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 263431, prodám, na prodej,Prodej stav. pozemku, Heřmaničky, okres Benešov , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace