Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

K prodeji pozemek o výměře 2000 m2, v katastrálním území Plešnice, určený pro výstavbu rodinného domu, vydané stavební povolení. Pozemek se nachází na okraji obce Plešnice (rekreační oblast přehrada Hracholusky), velmi hezká poloha, krásné a klidné prostředí, s nádherným výhledem do krajiny, lehce svažitý. Na pozemku vrtaná studna 54m, sloupec vody 40m, ø vrtu 220mm, ponorné čerpadlo. Na pozemek přivedena el. 220/380. Pozemek je ze tří stran oplocený tzv. drátěnkou s potahem PVC. Na pozemku je postavená dřevěná chata bez. č.p., 20m2,napojeno na el.síť, navazující přístřešek 30m2, dále venkovní kamenný krb, nadzemní nafukovací bazén 11m3, suché WC. Součásti ceny je i kompletní stavební dokumentace rodinného domu se schváleným stavebním povolením. V dosahu žel. a aut. zastávka - 500m, přehrada Hracholusky - pláž - 2 km, obchod 1km, restaurace 400m. Vzdálenost Plešnice - Plzeň 18km, - Nýřany 9km. V případě vážného zájmu možno zaslat další foto. NE RK., prodám, na prodej,Prodej stavební parcely 2000m2, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace