Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme prodej stavebního pozemku o velikosti cca 2.000m2 na stavbu jednoho až dvou domů. Je možné odkoupit jen přibližně polovinu pozemku, přesné rozdělení může být geodeticky zaměřeno. Jedná se o parcelu ve Štíhlicích v okresu Praha-východ. Tato samostatná obec leží 8 km východně od Říčan, 6 km západně od Kostelce nad Černými Lesy a 10 km jižně od Českého Brodu. Je zde trvale hlášeno asi 180 osob a obydlenost se stále rozrůstá díky nové výstavbě rodinných domů. Pozemek je situován ve východní části obce, je rovinatý a v územním plánu je definován jako smíšené venkovské území. Z energií je dostupná u pozemku elektřina a voda. Cesta až k vlastnímu pozemku je obecní. Po dohodě je možno odkoupit nedaleko další pozemky o velikosti až 6.000m2, jedná se o trvalý travní porost a ornou půdu. obec: Štíhlice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 236137, prodám, na prodej,Prodej stavebního pozemku Štíhlice, Praha-východ, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace