Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dovolujeme si Vám tímto nabídnout zemědělskou půdu v obci Tachov u Doks, okres Česká Lípa. Jedná se spoluvlastnický podíl ve výši jedné poloviny na pozemcích o celkové výměře 90 838 m2, z čehož 89 637 m2 jsou dle katastru nemovitostí vedeny jako orná půda a 1 201 m2 jako ostatní plocha. Pozemky se nachází v nadmořské výšce 333 metrů n.m., jsou rozděleny do čtyř bloků, rovinaté. Bonitované půdně ekologické jednotky (BPEJ) u těchto pozemků jsou 51100, 51110, 51400, 51410, 53011. Přístup je z obecní komunikace či polní cesty. Parcely jsou zavedeny v LPIS (veřejný registr půdy). V současnosti jsou obhospodařovány na základě platného pachtovního (nájemního) vztahu s předkupním právem. Daň z nabytí nemovitého majetku hradí kupující strana. obec: Tachov číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269277, prodám, na prodej,Prodej zem. pozemků v obci Tachov u Doks, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace