Stavební pozemek - bydlení Praha 9, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji stavební pozemek ve velice žádané a vyhledávané lokalitě Praha-Šestajovice. Pozemek je situovaný v klidné okrajové části obce v příjemném okolí plné zeleně a nových rodinných domů a vil. Na pozemek je bezproblémový přístup přímo z obecní komunikace a jsou zde zavedeny veškeré sítě, voda, elektřina, plyn. Kanalizace je v přípravě obce a v současné době je tedy nutné počítat na pozemku s vybudováním septiku. Na pozemku je vydané stavební povolení a k dispozici je i schválený projekt rodinného domu. Lokalita Šestajovice, okres Praha - východ nabízí vynikající dostupnost do centra Prahy (metro Černý most 10 min., vlak Klánovice 5 minut, autobus). Veškerou občanskou vybavenost - škola, školka, nákupní možnosti jak v místě, tak v blízkém nákupním centru Černý most. Rozsáhlé možnosti pro volný čas - Klánovický les, cyklostezky, turistika, několik golfových hřišť v okolí - Černý most, Mstětice, Stará i Mladá Boleslav, Poděbrady. Prohlídka pozemku je možná kdykoliv i o víkendu, pro bližší informace nás neváhejte nezávazně kontaktovat.
Stavební pozemek - bydlení Praha 9, prodám, na prodej,S - Prodej zasíťovaného stavebního pozemku, stavební povolení-projekt RD, 1159 m2, Praha / Klánovice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace