Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představuji Vám ke koupi parcelu o velikosti 474m2 v rámci projektu výstavby rodinných domů v obci Opatovice u Rajhradu, okres Brno-venkov. Parcela je na rovinatém terénu, veškeré sítě jsou již na pozemku a předmětnou parcelu je možné zakoupit buď samostatně (uvedená cena je za samostatnou parcelu) nebo lze využít nabídky výstavby některého z pěti typů domů na klíč za velmi výhodné ceny (dům včetně parcely již od 2 688 000 Kč - více informací na vyžádání). V rámci akce, platné do konce měsíce dubna 2011, Vám vyřídíme stavební povolení zdarma. Od 1.5. dojde ke zvýšení ceny nabízeného pozemku o 100 000 Kč. Předmětná parcela představuje jednu z více než 15ti parcel, které Vám nabízíme. V ceně je již zbudování příjezdové cesty se zámkovou dlažbou, parkovacích lagun a veřejného osvětlení. Obec Opatovice se nachází na jižním okraji města Brna, poblíž sjezdu z dálnice D2 na Blučinu - vzdálenost do centra města Brna je 14 km. Bydlení v obci představuje klidné příměstské bydlení v přírodě. V blízkosti je cyklistická stezka Brno-Vídeň, koupaliště v sousední obci Blučina, nákupní centrum Olympia vzdálené 8km. Díky dobré dosažitelnosti a občanské vybavenosti, je pořízení pozemku, či pozemku s nemovitostí v této lokalitě výhodnou investicí. Bezplatné vyřízení finančního úvěru pro Vás „na míru“ je samozřejmostí našich služeb. Uvedená cena je pro Vás cenou konečnou - neplatíte nic navíc. obec: Opatovice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 205805, prodám, na prodej,st. parcela 711m2 v Opatovicích, okr. Brno-venkov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace