Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji velmi pěkný stavební pozemek pro bydlení a stavbu RD v obci Březina u Křtin, okres Brno-venkov. Pozemek je koncový ve slepé ulici s příjezdovou komunikací přímo na pozemek. Jedná se o velice klidnou část obce, kde se již nebude stavět. Celková výměra pozemku je 1436 m2, šíře stavební části je až 30m. IS u pozemku ? elektřina, voda, kanalizace. Plyn není zaveden, možno zavézt ?120m od pozemku. Na pozemku je dále vlastní studna, menší stavby ? kůlna a přístřešek. Orientace pozemku severo-západ. Obec Březina u Křtin je dnes velice vyhledávaná oblast kvůli své dostupnosti do Brna a hezké okolní přírodě., prodám, na prodej,Stavební pozemek, Brno venkov, Březina u Křtin, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace