Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme výjimečný pozemek o rozloze 4.232 m² , který byl vyjmutý ze zemědělského půdního fondu a je v územním plánu určen pro výstavbu rodinného domu pro venkovské bydlení, zemědělského stavení, dřevostavby, a nebo je možné ho využívat pouze pro rekreaci. Je odtud krásný výhled směrem ke Krasíkovu a Ovčímu vrchu. Zatravněný pozemek je v bezprostřední blízkosti lesa, vedle něj je umístěn sloup elektrického vedení, na který je možné se připojit, a má přístupovou cestu. Na pozemku je umístěna malá dřevěná chatka. Osada Vlčkov, kde se pozemek nachází, leží na hraně údolí Zádubského potoka mezi Stříbrem (13 km) a Konstantinovými Lázněmi (8 km), v k.ú. Horní Kozolupy (2 km). Krajské město Plzeň je vzdáleno cca 40 km. Osada Vlčkov je polosamota (má trvale obydlené pouze 2 domy) a leží v krásné, z historického i ekologického hlediska velmi cenné, krajině bohaté na nádherné lesy, které jsou doslova houbařským rájem. Prochází tudy turistické trasy a cyklostezky, např. Naučná stezka na Ovčí vrch a Krasíkov, cyklostezka Stříbro - Konstantinovy Lázně a další. Koupání v letních měsících je možné v rybníce, ke kterému se dostanete po lesní cestě za 10 min. pěšky. Pokud hledáte rekreační nebo stavební pozemek v klidné a krásné přírodě s množstvím atraktivních turistických cílů v okolí, můžeme Vám koupi jen doporučit! obec: Horní Kozolupy číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 206865, prodám, na prodej,Stavební pozemek u lesa s krásným výhledem, Vlčkov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace