Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Exkluzivně Vám nabízíme stavební pozemek o rozměru 2623 m2. Pozemek se nachází v obci Čísovice Bojov okr. Praha západ u Mníšku pod Brdy cca 6 km. kde se nachází veškerá občanská vybavenost. Na pozemku se nachází stodola se stájí o velikosti 200m2 a na okraji pozemku dva domy jiného vlastníka, tyto domy je také možno odkoupit za výhodnou cenu. Pozemek má vlastní studnu i elektriku. V obci je autobusová zastávka, autobus jezdí na smíchovské nádraží cca 30 min. a vlak který jezdí do Prahy Bráník. Autem je to 12 km. do Prahy(Zbraslav). Pozemek se nachází v klidném prostředí, obec je obklopena lesy a loukami. obec: Čisovice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 267861, prodám, na prodej,Stavební pozemek v Čísovicích, okr. Praha - západ., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace