Stavební pozemek - bydlení Žabčice, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji pozemek určený k výstavbě samostatného rodinného domu na okraji obce Žabčice, která leží zhruba 20 kilometrů jižně od Brna. Rovinatý pozemek o výměře 1493 m2 má téměř pravidelný obdélníkový tvar cca 18 x 88 metrů s uliční šíří více jak 18 m. Na pozemku je možné postavit jak přízemní, tak i patrový dům. Na hranici pozemku jsou k dispozici veškeré inženýrské sítě - kanalizace, voda, plyn a elektřina. Kolem pozemku vede silnice, která se po cca 1 km napojuje na silnici II. třídy 416 ze Židlochovic do Pohořelic. Nájezd na rychlostní komunikaci R52 (evropskou silnici E461) Pohořelice-sever je vzdálen zhruba 7 km. Lokalita, ve které se stavební pozemek nachází je klidná s dobrou dostupností do centra Žabčic, na vlakovou i autobusovou zastávku. Za pozemkem směrem do volné krajiny je rybník a les, tato oblast nebude využita k další zástavbě. V obci je dobrá občanská vybavenost, sportovní hala, koupaliště, základní a mateřská škola, zdravotní středisko a pošta. Výborná nabídka. Stavební pozemek - bydlení Žabčice, prodám, na prodej,Stavební pozemek Žabčice, Brno - venkov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace