Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji třípodlažní bytový dům se třemi bytovými jednotkami (1+0,2+kk,4+kk), oploceným dvorem, velkou půdou, fungujícím masážním salonem, restaurací a obchodními prostorami přímo v centru Kostelce nad Orlicí. Dům je po rekonstrukci fasády spojené s výměnou oken za plastová a částečné rekonstrukci vnitřních prostor. Je napojen na veřejné inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektrický proud a plyn) Střecha domu je eternitová. Bytové jednotky v v domě mají samostatné elektrické vytápění stejně jako masážní salon, restaurace a prodejna. Součástí nabídky je také na dvoře samostatně stojící kůlna s altánem a další bytová jednotka 1+1, která je před dokončením. Dispozice: Ve spodním podlaží budovy je masážní salón o ploše 50 m2 a sklepní prostory. Restaurace v přízemí o velikosti cca 200m2 se skládá z baru, klimatizované restaurace a kryté prosklené terasy s celkovou kapacitou 65 míst, dále kuchyně, sociálního zařízení a skladových prostor. V přízemí budovy je také nebytová plocha s vlastním vchodem a sociálním zařízením, o celkové ploše 50m2, který může sloužit jako prodejna, nebo kancelář. Dále se zde nachází zrekonstruovaná bytová jednotka (garsoniéra) o celkové ploše 21 m2, která má vchod ze dvora. V druhém nadzemním podlaží jsou dvě prostorné bytové jednotky. První byt 2+kk o celkové ploše 76 m2 je po rozsáhlé rekonstrukcí. Druhá bytová jednotka 4+kk o celkové ploše 145 m2 je po částečné rekonstrukci a nabízí možnost dokončení podle představ budoucího majitele. Ve třetím nadzemním podlaží domu je rozsáhlá a vysoká půda, která je vhodná pro vybudování vestavby několika bytových jednotek. Na oploceném pozemku o velikosti 544 m2 je kromě dvora vhodného k parkování, kůlny s altánem a nově budované bytové jednotky také okrasná zahrádka. Možnost vybudování venkovní zahrádky k posezení. Parkování je možné také na přilehlé komunikaci. Restaurace a obchodní prostory ihned volné, bytové jednotky po dohodě. obec: Kostelec nad Orlicí číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269725, prodám, na prodej,Bytový dům s restaurací v Kostelci n.O. , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace