Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pronájem kanceláří 309 m2 s úložnými prostory, P 4 Spořilov, BEZ PROVIZE Kanceláře s atypickým řešením spolu s úložnými prostory a zázemím jsou členěny do 2 podlaží plus vestavěné patro. Celková výměra 309 m2. Prostory v 1. NP - 1 kancelář 1x sklad + zázemí. 2.NP - otevřený prostor, který je možno rozdělit na několik zón + 2x kancelář, kuchyňka s oddechovým - jídelním prostorem a komora - sklad. Navíc k dispozici vestavěné patro (cca 30 m2) nad prostorem. Vstupní zóna a zázemí (WC). Prostory jsou pod samostatným uzavřením. Vybavení: PC síť, EZS - alarm, telefon, internet, klimatizace, vzduchotechnika, krb, trezor, kuchyňská linka, lednice, kancelářský nábytek (částečně), regály, žaluzie. Podlahy – dřevěné parkety a palubky. Okna plastová, topení ústřední – plynové. Vlastní elektroměr. Možnost stravování v nedaleké restauraci. V okolí dobrá obč. vybavenost. U MHD - BUS - 10 min. na metro (Chodov, nebo Budějovická), rychlé spojení na D1 a magistrálu. Cena 130 Kč/m2/měs. + popl. a energie, prodám, na prodej,Kanceláře 309 m2 P4 Spořilov, nájem, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace