Kancelář Praha 10, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v 6NP administrativní budovy 4D Center - Business Centrum Kodaňská. Budova se nachází 150m od úřadu MČ Prahy 10, 350m od nákupního centra Eden a 500m od Synot TIP Arény. Nebytové prostory jsou po kompletní rekonstrukci, jsou volné a ihned připravené k nastěhování. Stávající dispozice zahrnuje samostatně uzamykatelnou kancelář o rozměrech 6 x 2,3m; navazují zabezpečené společné prostory vč. zázemí (kuchyňský kout, sociální zařízení), které nejsou zahrnuty v celkové ploše pronajatých prostor a jsou v ceně nájmu. V budově je k dispozici široké spektrum služeb, a to recepce, pošta, stravování pro zaměstnance, relaxační zóny, apod. V poplatcích jsou zahrnuty vekeré provozní náklady vč. energií a internetového připojení, dále pak bezplatné využívání zasedacích místností v 1NP budovy. K dispozici jsou rovněž další kancelářské prostory, výměry od 14m2 do 950m2; na vyžádání dodáme aktuální stav neobsazených ploch vč. cenové kalkulace. Kancelář Praha 10, prodám, na prodej,Kancelářské prostory 14m2, P10 - Vršovice, ul. Kodaňská, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace