Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Chcete spojit podnikání s bydlením - tak právě ted máte jedinečnou příležitost využít nabídku naší společnosti a to koupí nemovitosti - komerčních prostor s bytovou jednotkou 3+1 ve městě Mimoň okr. Česká Lípa. Objekt se nachází v uzavřeném obchodním areálu, který je střežen 24 hodin denně bezpečnostní službou. Dům po rekonstrukci je cihlový, dvoupodlažní, oplocen s vlastním pozemkem před i za budovou. V prvním podlaží se nachází kancelářská místnost, soc. zařízení (wc a sprchový kout), skladové prostory, dvě garáže s vjezdem (první o velikosti cca 90 m2, druhá s možností vjezdu z rampy - nutno dobudovat). Dále je zde prostor sloužící jako dílna s kotlem na tuhá paliva. V druhém podlaží se nachází bytová jednotka 3+1. Kuchyň je s kuch. linkou a sporákem, koupelna se sprch.koutem, další menší místnost slouží v současné době jako archiv. Půdní prostor je možno využít jako další skladovací prostory. Dům je s plastovými okny, radiátory částečně vyměněny za nové, střecha plechová. Připojení na kanalizaci, rozvod vody (teplá = boiler), plyn na hranici pozemku. El.instalace je rozdělena pro část na podnikání a část na bydlení. Tato nemovitost je vhodná pro její výhodné umístění tak i pro její okamžité využití k bydlení a podnikání bez dalších větších investic. obec: Mimoň číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 227717, prodám, na prodej,Kom.prostory s byt. jednotkou v Mimoni okr. Č.Lípa, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace