Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme pronájem obchodních prostor o celkové výměře 800 m2. Jedná se o zadní část objektu o ploše 280 m2 v 1. NP a 515 m2 ve 2. NP umístěné ve velmi frekventované lokalitě města Plzně a to v Revoluční ulici v Plzni na Doubravce. V objektu se současně nachází obchod se společenskými oděvy Bandi. Do prostor je možné bezproblémově zásobovat a parkovat lze přímo u objektu. Výhodou těchto prostor je umístění na viditelném místě z Rokycanské ulice. Lze zde provozovat široká škála činností jako je obchod, kanceláře, výrobna s prodejnou, velkoobchod s nábytkem či jiným zbožím a další. Doporučuji vzhledem k umístění, výborné dostupnosti MHD, krátkou vzdáleností jak do centra města, tak na dálnici směrem na Prahu a přítomnosti veškeré občanské vybavenosti, která se v místě nachází. obec: Plzeň číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 262665, prodám, na prodej,Obchodní prostory 800 m2 v centru Plzně, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace