Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji objekt starého vodního mlýna na stavebním pozemku o výměře 1.803 m2 v krásné rekreační oblasti na hrázi Horusického rybníka (Veselí nad Lužnicí). Historická budova mlýna je dnes rozpadlá a dochovali se pouze části obvodových zdí a koryta náhonu. Za budovou je i dnes stále patrný ovocný sad. Historie objektu a úžasný Genius loci místa ležícímu na známé Zlaté stoce přímo vybízejí k realizaci atraktivního projektu na tomto místě. Velikost stavební parcely na místě původního mlýna přes 1800 m2 umožňuje velkorysé řešení nového objektu. Budova nemá žádnou památkovou ochranu. To umožňuje jak zbudování historizující repliky mlýna podle dochovaných záznamů nebo naprosto nového objektu. K pozemku mlýna dále náleží přilehlé pozemky o výměře 19.771 m2 obklopující objekt mlýna a nedaleké další lesní a vodní plochy u Horusického rybníka o výměře 15.230 m2. Pozemkem protéká potok Zlatá stoka, který dříve sloužil jako náhon vodního mlýna. Mlýn leží u silnice na hrázi rybníka u silničního odpočívadla s výhledem na vodní plochu. Nedaleko leží pískovcové jezero (cca 300m) s restaurací a řada dalších rybníků. Pozemek je v současné době zarostlý náletovým porostem. Jedná se o ideální místo na vybudování restaurace, penzionu nebo rekreačního areálu v hojně navštěvované rekreační oblasti. V obci Veselí nad Lužnicí je veškeré občanské vybavení. Obec má výbornou dopravní dostupnost. Autem směr od Prahy sjezd na exitu 114 dálnice D3, do Českých Budějovic je vzdálenost 25km. Po dokončení dálnice bude cesta autem do Prahy cca 50 minut. Veselí nad Lužnicí je také výborně dostupné vlakem. Skvělé místo s velkým potenciálem, doporučujeme jako investiční příležitost. obec: Veselí nad Lužnicí číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268545, prodám, na prodej,Prodej staveb.pozemků 36.084 m2,Veselí nad Lužnicí, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace