Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme k prodeji provoz a objekt zavedené a plně funkční lékárny, umístěné v nebytové jednotce, jež je součástí objektu občanské vybavenosti na adrese Linhartova 147, 78963 Ruda nad Moravou. Lékárna s dlouhodobou praxí (vznik činnosti byl zahájen v roce 1968, privatizována byla lékárna v roce 1995). V těsném sousedství se nachází lékařský dům, v němž je provozována praxe obvodních a odborných lékařů. Lékárna je umístěna u hlavní silnice, která spojuje města Zábřeh a Jeseník. V těsné blízkosti je mimo jiné autobusové a vlakové nádraží. Celková užitná plocha je více než 207 m2. Vnitřní dispozici jednotky tvoří mimo jiné čekárna, přípravna a výdejna léků, sklady, kancelář, zázemí, denní místnost pro zaměstnance, šatna a sociální zařízení. Vsup je zřízen z chodníku od hlavní ulice, další dva vstupy jsou v zadním traktu pro zavážení zboží, z toho jeden je opatřen nákladovou rampou. Veškeré podmínky pro spolehlivý provoz jsou pravidelně kontrolovány SÚKL. Topení je zajištěno samostatným plynovým kotlem, resp. kotlem na tuhá paliva. Objekt je napojen na elektřinu, obecní vodovod. Kanalizace je napojena na jímku. Nabízený provoz je skvělou investicí pro specialisty i další investory. obec: Ruda nad Moravou číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 267245, prodám, na prodej,Prodej zavedené lékárny v obci Ruda nad Moravou, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace