Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme Vám k pronájmu exkluzivní kancelářské prostory, celé 1. patro (209m2) v nově zrekonstruované a moderně zařízené kancelářské budově v Nučicích, poblíž Rudné u Prahy, blízko sjezdu z dálnice D5. Prostory jsou designově sladěny moderními materiály - sklo, nerez, vinyl, kvalitní dlažba. Bezpečnost je zajištěna čipy na dveřích, o příjemné pracovní prostředí se stará klimatizace ve všech místnostech, samozřejmostí jsou PC rozvody. Pronájem je včetně vybavení - stoly, židle, skříně, trezor atd. Prostory se skládají z těchto místností: kancelář 57m2, pokladna 15,8m2, sekretariát 12,8m2, ředitelna 22m2, kancelář 21,3m2, kuchyňka 9,7m2, jednací místnost 23m2 pro 10-12 lidí, toalety muži, toalety ženy, úklidová místnost s kotlem 2,4m2. Ke kancelářským prostorům je možné pronajmout i skladové prostory s chladicími boxy o výměře 608m2. Budova se nachází v uzavřeném areálu s dostatkem parkovacích míst. Prostory jsou po dohodě k okamžitému využívání bez nutnosti dalších úprav. obec: Nučice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 267073, prodám, na prodej,Pronájem exkluzivních kancelářských prostor 209m2 , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace