Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Celý areál tvoří ucelený soubor skladových hal, objektů pro zázemí provozu a přilehlých pozemků, nacházející se na východním okraji města Frenštát pod Radhoštěm. Hlavní vstup do areálu je po zpevněné komunikaci. Celý objekt má dobré dopravní napojení a je umístěn mimo obytnou zástavbu města. Areál byl původně postaven jako zázemí pro výstavbu dolu Frenštát a doposud byl pronajímán ke skladování bílé techniky, během posledních dvou let se zde skladoval kompletní sortiment plastových autodílů korejské firmy. Současně došlo ke kompletní rekonsrtrukci střech, opláštění hal a rekonstrukci provozní budovy. Přístupová komunikace a rovněž celé nádvoří tvoří zpevněná asfaltová plocha. Jsou zde 4 skladovací haly, s možností okamžitého pronájmu. Součástí areálu je také sociálně - administrativní objekt. Celý areál je napojen na inženýrské sítě, voda elektro a kanalizace. K areálu patří pozemky a zpevněné plochy, přípojky k inženýrským sítím, oplocení aj. souhrnná velikost pozemků je 7530 m2 a pronajímatelných ploch cca 4147 m2. Každá z hal má samostatné parcelní číslo a v areálu je velké množství parkovacích a manipulačních ploch. obec: Frenštát pod Radhoštěm číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 266855, prodám, na prodej,Pronájem hal a pozemků ve Frenštátě,okr.Nový Jičín, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace