Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k pronájmu kancelářské a obchodní prostory v Brně, ulice Traťová o celkové ploše 799,2m2. Budova byla v roce 2011 revitalizovaná (plášť i střecha jsou zatepleny, nová plastová okna, z vnější strany jsou okna chráněná slunolamy, žaluzie). Kanceláře a obchodní prostory se nachází v areálu obchodního centra. Cena nájmu je 2 350,- Kč/m2/rok + 950,- Kč/m2/rok služby, mimo elektřiny a vody, která bude účtována dle skutečného odběru na osobu. Obchodní centrum se nachází v klidné a bezpečné lokalitě Brno, Horní Heršpice v blízkosti dálničního nájezdu D1. Dostupnost MHD do centra Brna cca 15 minut. Kancelářské, prodejní a obchodní prostory jsou umístěny v 1.NP. Kanceláře o celkové ploše 69,2m2 (1. kancelář - 35,2m2 - rozdělaná na dvě kancelářské jednotky, 2. kancelář - 34m2 - samostatná). Obchodní a prodejní prostory o celkové ploše 610m2 (vzorková prodejna 140m2, vedlejší prostory 470m2; možnost využití - open space, vzorková prodejna, lehká výroba, projekční studio)., prodám, na prodej,Pronájem obchodních prost, CP 799m2, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace