Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Neplatíte žádnou provizi RK - Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory, které se nacházejí v klidné ulici Královských Vinohrad plné zeleně v pátém patře s moderním výtahem. Místo je výborně dostupné: cca 10 min pěšky do centra, metro Náměstí Míru, tramvaj. Kavárna, restaurace 100m od domu.
Prostředí je architektonicky koncipováno jako polootevřené (open space) – s oddělenými pracovními místy pro zaměstnance a kompletním sociálním zázemím. Točité dřevěné schody vedou na mezonet, kde jsou další pracovní místa. Celý prostor je kompletně zařízen a klimatizován. Strukturované PC rozvody, telefonní ústředna – rack, alarm s možností připojení na PCO. Dům je po celkové rekonstrukci. Běžný servis včetně úklidu je zabezpečován správní firmou.
Lokace prostoru:
Přízemí o výměře cca 115m2 je rozděleno na tato pracovní místa:
1/ jednací místnost pro 10 osob
2/ kancelář ředitele I
3/ kancelář ředitele II
4/ recepce pro dvě osoby
5/ úklidová místnost
6/ technické zázemí pro PC rozvody, server, telefony
7/ kuchyňka (kompletní vybavení)
8/ WC I
9/ WCII
10/ sprchový kout
11/ 5-7 pracovních míst s kompletním vybavením nábytkem
Mezonet cca 80m2:
1/ odpočinkový kout
2/ pracovní zátoka I pro 1 – 2 pracovníky
3/ pracovní zátoka II pro 1 – 2 pracovníky
Technické vybavení:
V celém prostoru jsou separátní PC rozvody, 5 samostatných telefonních linek. Možnost připojení na internet. TV rozvod k dispozici. Telefonní ústředna.
Recepce je propojena kamerovým systémem jak na vchod do domu z ulice, tak kamerou, která je umístěna za dveřmi kanceláří.
Topení: Etážové, plynové, Podlaha: Zátěžové, kancelářské koberce, dlažba, plovoucí parkety
Stěny: Bílá malba na strukturovanou tapetu,
Zabezpečovací zařízení: Kompletní rozvody, lze zapojit, Parkování: V ulici, případně lze vyhradit jako rezidenční
Doporučujeme domluvit si prohlídku, volné ihned, skvělé místo pro sídlo Vaší firmy. Neplatíte žádnou provizi RK!!!, prodám, na prodej,Pronájem zařízených kanceláří, Praha 2 - Královské Vinohrady, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace