Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Rodinná villa v Marbelle, Nueva Andalucia! Kompletně zrekonstruovaná rodinná vila s úchvatným výhledem na moře a golf. Nemovitost je rozložena na 3 podlažích a nabízí otevřený prostor s dostatkem přirozeného světla. Vstupní úroveň zahrnuje obývací pokoj/otevřenou kuchyň, 3 dvoulůžkové ložnice, 2 koupelny a WC pro hosty. Horní patro nabízí 2 ložnice: hlavní apartmá a ložnici pro hosty a koupelnu. Solární terasa o rozloze 90 m2 nabízí krásný výhled na horu la Concha na východě, na golfové hřiště a Puerto Banus směrem na jih a večerní slunce na západní straně. Nemovitost nabízí spoustu rekreačních prostor: suterén s TV místností, posilovnou, saunou a herním koutkem, stejně jako venkovní vybavení: bazén se slanou vodou se vstupem z obývacího pokoje/jídelny, venkovní gril a jídelní kout, různé chill-out zóny. Cena: 3.295.000€ Ložnice: 5 Koupelny: 4 Pro více informací nebo prohlídku nás prosím kontaktujte: DM nebo WhatsApp: +420 606 899 791 , prodám, na prodej, Rodinná villa v Marbelle, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace