Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

HÁJENKA NA SAMOTĚ U LESA ZASAZENÁ DO MÍSTA, KTERÉ DNES JIŽ TĚŽKO NĚKDE NALEZNETE - KRÁSNÉ PROSLUNĚNÉ MÍSTO UPROSTŘED LESŮ, IDEÁLNÍ PRO RODINU S MALÝMI DĚTMI, MÍSTO BEZ AUT, HLUKU, ČISTÁ PŘÍRODA(KLADRUBY U STŘÍBRA-POZORKA), 6000 m 2 pozemek, celkem 3 budovy, (vybavená hájenka-obývací místnost-KRBOVÁ VLOŽKA JOTUL, ložnice, vybavená kuchyň (KUCHYŇSKÁ KAMNA NA DŘEVO) + předsín-spíž s lednicí na plyn + částečně podskepeno) +malá stodola s vybavenou dílnou a velká stodola POD KTEROU JE STAVEBNÍ PARCELA), Hájenka je vybavená,nová okna, krb Jotul, nový ekologický dvouk. septik, vlastní kopaná studna s pitnou vodou po celý rok, elektřina pomocí elektrocentrály a trakční baterie, udržovaný pozemek - ovocné stromy, vlastní příjezdová cesta k lesu, v blízkosti 3 rybníky, vhodné pro milovníky přírody-houbaře, myslivce, rybáře apod. GPS 49.699525,13.010795, prodám, na prodej,HÁJENKA NA SAMOTĚ U LESA, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace