Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím krásnou chatu 5let po rekonstrukci, kompletně zařízenou s krásným výhledem do okolí v Kunčicích u Hradce Králové. Chata se nachází na oploceném pozemku o velikosti 1100m2.K dispozici: velká veranda s dlažbou, možno zasklít, dále obyvací pokoj s jídelnou a kuchyní, místnost na spaní, v patře další místnost na spaní, koupelna a WC, dřevník. Topení krbovými kamny, el.boiler, 2komorový septik, voda ze studně. Chata se nabízí i se zařízením: jídelna,obyvací pokoj, sporák, lednice, satelit.Dále s veškerým náčiním jako např.sekačka atd.Velký pozemek upravovaný se vzrostlými keři a stromy. Venkovní posezení s krbem, bazén. Na zahradě další chata vhodná na nářadí apod.Chata je vhodná na rekreaci i k trvalému bydlení , prodám, na prodej,Krásná chata 12km od Hradce Králov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace