Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím dům v Českém Ráji,Sekerkovy Loučky,který je velmi citlivě zasazen do tohoto prostředí .Nemovitost s krásnou zahradou /2400m2 /ocení milovníci přírody,soukromí a klidu.V blízkém okolí je Hruboskalsko,Klokočské skály,Valdštejn, rybníky,lesy, Pod domem je slyšet potůček. Atmosféru a krásnou energii je možné ucítit pouze na místě. Dům: 0 podaží.pískovcový sklípek. 1.podlaží:garáž,,technická místnost /kotel na elektrické vytápění i tuhá paliva,předsíň,velká pracovna s terasou. 2.podlaží:velký obývací pokoj/50m2/ s krbem a krbovými kamny,východ na terasu,kuchyň s jídelním koutem,koupelna s vanou,předsíň,samostatné WC,zádveří a východ na zahradu 3.podlaží:2 ložnice se samostatným vchodem. Kolem domu jsou pískovcové obklady a pískovcové schody,které spojují druhou a třetí terasu.Dům působí velmi příjemně a útulně. Zahrada:členitá se vzrostlými okrasnými dřevinami.Vytváří jakoby samostatné části na př.:krásný kout s bazénem a saunou ,obklopené keři a stromy zaručuje naprost, prodám, na prodej,PRODÁM RD v Českém ráji, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace