Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej- rekreační dům v Nové Olešce v obci Huntířov cca. 10 km od Děčína. Konstrukce - zděná Krytina - střešní bitumenový šindel (renovováno 2004) Voda - ano (renovováno,komplet nové vedení v plastu) Septik - ano (3x1,5x1,5) El.energie - 230/400V (není renovováno, prošlo kontrolou elektrofirmy-elektrohodiny-skrin-je nova) Ohřev vody - bojler na noční proud-125 litru – bojler v koupelně Obytná plocha: ca. 60m2, Plocha pozemek: 383 m2, Plocha nájem. 582 m2. Zavedena telefoní linka a přípojka internetu U chalupy 2parkovaci mista V přízemí: velký obývák s jídelním koutem,(z obýváku přístup na terasu a dál do zahrady) koupelna (splachovací záchod, zabudovaná vana), kuchyně (malá, ale sympatická,sousedí s jidelním koutem s přechodem do obýváku a ven na terasu.Z terasy je pohled na rybník) Topení : stáložárná kamna i v patře a topení v krbu Nadzemní podlaží: předsíň, ložnice a balkon + v podkroví malý pokojík Cena bez agentury ,bez provize: 1.300.000 Kč Při rychlém jednaní možná sleva, prodám, na prodej,Prodej chalupy Nová Oleška 10km od Děčína 15km od Hřenska, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace