Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji novou zděnou rekreační chatu o podlahové ploše 74 m2, která je postavena na vlastním pozemku 255 m2, na kterém se dále nachází chatka na nářadí. Chata je situována v zahrádkářské kolonii Bobelovka v Jindřichově Hradci-Otíně. Jde o velmi klidnou lokalitu nedaleko Jindřišské pískárny a lesa. Chata je zateplená s novou fasádou, byla zkolaudována v roce 2011. V chatě je rozvedená elektřina (měď) a je zde rozvod vody do kuchyně a koupelny s WC (plast). Teplou vodu ohřívá elektrický bojler, o vytápění se starají krbová kamna, která velmi rychle vytopí celý objekt. Chata má plastová okna i dveře. V přízemí je chodba, koupelna s WC a sprchovým koutem, kuchyň s obývacím koutem, krbovými kamny (plovoucí podlaha + dlažba). V patře jsou 2 ložnice a malá půda). Soukromí zajišťují thuje osázené kolem celého pozemku. Na zahradě se nachází ohniště s udírnou. Příjemné místo pro posezení s přáteli i pro užívání od jara do podzimu (není určené k celoročnímu užívání). Výhodná cena, dopo, prodám, na prodej,Prodej chaty 74 m² Otín, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace