Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dřevěná chata s možností ubytování 10 osob v samém centru Českého ráje, v Čertoryji u Krčkovic, jen několik set metrů od rybníka Věžák, který je vhodný k přírodnímu koupání, v místě vyhledávaném turisty i filmaři. Vzdálenost z Prahy je cca 85 km, z Liberce 35 km. Vybavení dvoupatrové chaty: v přízemí dvě palandy, v prvním patře šest lůžek, terasa s možností posezení, samostatné WC, sprcha s teplou vodou.Celková plocha pozemku, který je k dispozici, je 478 m2. Chata je postavena v blízkosti dalších dvou téměř stejných chat a rekreačního areálu, které jsou také na prodej. Český ráj, popis regionu Český ráj je vyhledávaným místem pro pěší i cykloturistiku, zejména v oblastech pískovcových skalních útvarů (skalní města), nebo pro tuto oblast tolik typické roubenky, pozoruhodnou památku lidové architektury, které naleznete v obcích Dolánky u Turnova, Sobotka, Vyskeř. Čertoryje jsou obklopeny řadou historických památek, mezi které patří Zámek Hrubá Skála, hrad Valdštejn, hrad Kost, Valečov, prodám, na prodej,Prodej dřevěné chaty v Českém ráji , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace