Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Velmi pěkná chata na okraji Českého ráje s obytnou plochou 85m2 s přímým výhledem na cca 60m vzdálený rybník sloužící ke koupání a k rybaření. Celoročně obyvatelná chata s přiděleným popisným číslem je ve velmi dobrém stavu a nachází se v malebné chatové oblasti asi 1 km od Zelenecké Lhoty. Kombinovaná stavba - zdivo a dřevo, užitná plocha 150m2, plocha pozemku 340m2, voda ze studny, elektřina 220/380V, odpady septik, vytápění ústřední elektrokotlem nebo lokální na TP, WC a koupelna jsou samostatné, možnost rozšíření o další koupelnu, sedlová střecha s plechovou krytinou, balkón, 2x terasa, venkovní krb s grilem, venkovní posezení, upravený pozemek. Za chatou navazující prostorná přístavba sloužící k uložení sezónních věcí apod.. Absolutní klid a soukromí! Chata je ve vyhledávané lokalitě, možnost cyklistických i pěších výletů po Českém ráji, turistika, houbaření, sporty letní i zimní., prodám, na prodej,Pěkná chata u rybníka v Českém ráji, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace