Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme prodej rodinného penzionu s kapacitou 24-30 lůžek se zavedenou restaurací a vlastním uzavřeným parkovištěm v obci Kdyně, 10 km od Domažlic, v krásné krajině na pomezí Českého lesa a Šumavy. Penzion má 1 podzemní a 3 nadzemní patra, prošel rozsáhlou rekonstrukcí, je v dobrém stavu, má celoroční provoz. Jsou zde jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, některé s přistýlkami. Každý pokoj má své sociální zařízení, na VIP pokojích je dokonce sauna, k dispozici jsou televize, samozřejmostí je wifi připojení. V oploceném areálu je i velká stodola, která může sloužit jako skladové prostory, nebo je zde možno vybudovat až 6 dalších apartmánů. Klidnou dovolenou zde tráví rodiny s dětmi, cyklisté, důchodci, útočiště zde mají i manažeři a obchodníci na svých služebních cestách. Příjemné chvíle tráví hosté na zastřešené terase, kde je i dětský koutek, často zde bývají firemní večírky. Chuťové buňky potěší oblíbený steak připravený v krbu restaurace, která má jinak širokou nabídku jídel i nápojů. Každé ráno je pro hosty připravena snídaně ve snídaňové místnosti, využít mohou i malou posilovnu. V ceně je veškeré vybavení a zařízení penzionu + společnost s.r.o., po dohodě zde mohou zůstat i zaměstnanci. Koupi doporučuji pro výhodnou polohu na náměstí obce, variabilitu využití penzionu a jeho dobré jméno s funkčním provozem. Důvodem prodeje je časová vytíženost majitelů. obec: Kdyně číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 267907, prodám, na prodej,Prodej penzionu s 24 lůžky, Kdyně, okr. Domažlice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace