Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej velmi dobře zavedeného a k plnému provozu vybaveného energeticky velmi úsporného penzionu s celoročním provozem s restaurací a velkým pozemkem v turisticky velmi vyhledávané oblasti Český ráj na úbočí dominanty oblasti - hory Kozákov. V penzionu se nachází 7 samostatných pokojů pro 2-4 osoby, vždy se sociálním zařízením (sprcha, WC), byt majitelů 3kk s atypickým mezonetovým obývacím pokojem, technické zázemí a restaurace s prostornou letní terasou. K objektu dále náleží parkoviště, velká garáž pro dvě auta, kola návštěvníků a příslušenství s dílnou. K dispozici je také nová samostatně stojící finská sauna s odpočívárnou, rozlehlá zahrada, louka a další stavební pozemek. Dům má vzhledem k velmi dobrému zateplení, tepelnému čerpadlu vzduch-voda, solárním panelům pro ohřev vody a dvěma vlastním vrtaným studnám s s více než dostatečným množstvím vody velmi nízké provozní náklady. Centrální vytápění kotlem na dřevoplyn. Penzion je vhodný jak pro možnost rodinného podnikání, tak pro rozšíření o další stavbu, případně může sloužit i jako rodinné sídlo pro početnou rodinu. Penzion lze plynule provozovat okamžitě po převodu na nového majitele. Vybavení penzionu je v ceně. Objekt je nabízen k prodeji z rodinných důvodů. Celková plocha pozemků je 6.925 m2. obec: Slaná číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269735, prodám, na prodej,Prodej penzionu v Českém ráji - Kozákov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace