Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představuji Vám prodej třípodlažního penzionu s restaurací o celkové podlahové ploše 1200 m2, který se nachází přímo u lesa v obci Hrob - Křižanov v chatové oblasti. V přízemí penzionu se nachází kuchyň s restaurací, salonkem, menším sálem a zázemím pro správce. V prvním patře jsou 2 - 3 lůžkové pokoje, v druhém patře potom 5 - 6 lůžkové pokoje.Samostatný vchod je do prostoru sušárny a prádelny.cca 120m2.Objekt má vlastní garáž a venkovní stání pro cca 15 vozidel. V celé budově byly vyměněny radiátory, je zde vlastní studna vhodná k napojení užitkové vody např. na splachování. Toalety se nacházejí na každém patře, sprchy jsou umístěny v přízemí. Vytápění a teplou vodu zajišťuje kotel na tuhá paliva. Objekt je vhodný využít jako rekreační či sportovní středisko, přestavba na penzion pro seniory nebo bytový dům . Přímo pod objektem se nachází městské koupaliště, nabízí se zde odkup zvěřiny z místní obory či čerstvých ryb z místních sádek. V blízkosti se nachází ski areál Mikulov-Bouřňák 7km, hraniční přechod Moldava10km. Snadná dostupnost do měst Duchcov a Lázně Teplice. V dosahu 1km se nachází veškerá občanská vybavenost. Objekt se nachází na cyklostezce.Dříve byl využíván jako školící středisko a poté jako penzion. V současné době není v provozu pro veřejnost, ale je udržován. obec: Hrob číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 203995, prodám, na prodej,Prodej penzionu v Hrobu, okres Teplice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace