Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme Vám prodej objektu zavedené Restaurace V Dolíčku v Chebu po rozsáhlé rekonstrukci. Součástí budovy je krom kuchyně (rovněž prošla modernizací) a výčepu s odděleným salónkem také velký sál se samostatným barem v přísálí a rekonstruovanými pokoji v patře sloužících k ubytování. Z přísálí je vstup na zahradu s venkovním posezením, které je velmi využívané v letních měsících například při pořádání soukromých oslav či svateb. Velmi příjemnou atmosféru zde umocňují vzrostlé stromy a soukromí zajišťuje vysoký živý plot. Obchodně lze využít i dlouhou historii - na tomto místě byl již roku 1890 postaven hostinec - která je současným majitelem zmapována. V roce 2005 prošla budova rozsáhlou rekonstrukcí vnitřních prostor. Roku 2009 bylo do objektu investováno dalších, více jak 1.500.000,- Kč. Při této rekonstrukci byla udělána střecha, nová fasáda (se snadnou udržbou) a modernizována kuchyně, která denně vaří pro českou i německou klientelu. Velkou výhodou je prostorný sál s podiem (169 m2), na který navazuje přísálí s barem (67 m2) a druhý přístup do kuchyně (první je ze samostatného salonku za výčepem). Po technické stránce je sál s barem od vyčepu snadno vyčlenitelný (oddělitelný) - je zde samostatné vytápění, zcela samostatný vchod i sociální zázemí. Prostory jsou tak vhodné pro pořádání svateb, tanečních zábav a plesů, stejně jako k pronájmu pro soukromé akce. Dalším pozitivním aspektem pro rozvoj podnikání na tomto místě je nový obchvat města Cheb, když jeden sjezd do města navazuje na komunikaci vedoucí okolo restaurace. V kombinaci s výše uvedeným a známostí místa pro pořádání řady akcí mohu jednoznačně doporučit. obec: Cheb číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268805, prodám, na prodej,Prodej Restaurace V Dolíčku, Cheb, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace