Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k přenechání pronájem plně funkční kavárny s restaurací o výměře 134 m2 v centru Prahy na Starém Městě. Prostory jsou členěny do dvou částí. V přízemí o velikosti 80 m2 se nachází několik stolů s posezením (celkem pro cca 50 osob), vybavený bar s barovým pultem a barovými stoličkami, pípou, chlazením, kávovarem a lednicemi. Dále se zde nachází kompletně vybavená kuchyň s lednicemi, mrazáky, mikrovlnnými troubami, dřezy, kráječem, grilem, sporákem atd. K dispozici je také sklad potravin, kancelář a samostatné wc. Druhou částí restaurace je suterén o velikosti 54 m2 s rodinnou atmosférou a příjemným posezením nejen u krbových kamen (celkem také pro cca 50 osob). Hned vedle jsou dvě toalety přizpůsobeny zvlášť pro dámy a zvlášť pro pány. Restaurace je zařízena s možností celodenního provozu, obědy, večeře až do 24 hod. Možné přenechat včetně personálu. Celková kapacita je až pro 100 osob. Prostory prošly rekonstrukcí - dřevěná podlaha, dlažba, klimatizace, odsávání kouře, ventilace. V létě možnost venkovního posezení před kavárnou - lavice, stolky, deštníky. V celém objektu připojení wifi. Výhoda elektronického zabezpečovacího zařízení s možností napojení na PCO, mříže. Jedná se o výdělečný podnik, který je v současné době stále v provozu. Možnost přenechání www stránek, Facebook profilu s cca 2 tis. fanoušků a veškerého know-how. Lukrativní lokalita Starého Města. obec: Praha číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268323, prodám, na prodej,PRONÁJEM CAFÉ A RESTAURANTU 134 m2, Praha 1, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace