Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pronajmu rekreační chatu v obci Rokycany-Borek u tří rybníků a lesa, v pásmu brdských lesů, 2 km od aquaparku Rokycany v západních Čechách. Celoročně, chata 2+1 s max. 4 lůžky. Vybavení: Vybavená kuchyně (el.vařič, lednička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), obývací ložnice s krbem a 2 lůžky, ložnice (1/2), dětská postýlka, koupelna se sprchou, WC, el. topení. Velký oplocený pozemek, dětský bazének, zahradní nábytek, zahradní gril, jízdní kola, laminátová loď, venkovní trampolína s ochrannou sítí, stolní tenis. Parkování u objektu, domácí zvíře ne. Možnost jízdy na koni - po dohodě s majitelem Rekreace: Velké přírodní koupaliště s filtrovanou vodou a krytý bazén s tobogánem v Rokycanech, aquapark Příbram, koupání v blízkých rybnících a koupalištích nebo přehrada Ejpovice 6 km (vodní sporty, rybaření). Vycházky do okolí - vrch Žďár (zbytky keltského opevnění), výlety: Zbiroh, Plzeň (ZOO, pivovarnické muzeum), zámek Kozel, hrady Radyně, Žebrák, Točník , Karlštejn, zřícenina hra, prodám, na prodej,Pronajmu rekreační chatu , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace