Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme ke koupi nově zrekonstruovaný dům s byty a restaurací v obci Dolní Morava v podhůří Králického Sněžníku na samém pomezí Čech a Moravy. Dominantou okolí je 1423 m vysoký Králický Sněžník, na jehož úpatí pramení řeka Morava, která protéká vedle objektu.V 1.NP jsou 2 byty, tč. v osobním vlastnictví, dále zařízená restaurace s kuchyní, správcovský byt, kotelna a technické zázemí.. Ve 2.NP je zhotoveno 6 bytů a ve 3. NP jsou 3 apartmány. Dům se nachází na samém začátku obce Dolní Morava. Jedná se o starý německý statek z přelomu 19. a 20. století. Na zastavěné ploše 450 m2 je využito 1300m2 obytné plochy. Objekt je napojen na veřejný vodovod, má vlastní čistírnu odpadních vod. Každý byt má samostatný elektroměr a vodoměr. Apartmány, restaurace a správcovský byt jsou řešeny jako samostatná část objektu. Byty jsou řešeny jako 1+kk, 2+kk, garsoniéra. TV, telefon, elektro a vybavení koupelen je řešeno standardně. Vzhledem k stáří objektu jsou půdorysy a interiéry jednotlivých bytů atypické. Jsou zde zvýrazněny dřevěné prvky původních krovů. Infrastruktura zahrnuje parkové stání. Rekonstrukce objektu je citlivě řešena a kopíruje myšlenku původního stavitele. K objektu patří 11 hektarů pastvin, hranici pozemku tvoří i řeka Morava. V okolí je nedotčená příroda pohoří Králického Sněžníku. Dispozici nabízeného bytu naleznete ve fotografiích. Nově je otevřeno lyžařské středisko, které patří k největším u nás. S případným zájemcem je možné jednat o různých variantách prodeje - od částí, až po úplný celek. obec: Dolní Morava číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 228593, prodám, na prodej,Rekr. zařízení s 8 apart. a restaurací, Dol Morava, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace