Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Penzion s pozemkem o velikosti 2769 m2, s nádherným výhledem na Kořenov a celé okolí leží na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš v nadmořské výšce 792 metrů a je celkově ve velmi dobrém technickém stavu. Je celoročně využíván. Kapacita penzionu je cca 30 lůžek v atypicky řešených 6 pokojích v 1. patře. V přízemí je plně zařízená formanka, restaurace, jídelna a podle předpisů vybavená kuchyň, sociální zařízení a služební garsoniéra. Technická část nemovitosti (skladové a úložné prostory, kotelna) je umístěna v polozapuštěném suterénu, kde je také samostatným vchodem z parkoviště přístupná jedna obytná místnost a lyžárna se sušárnou obuvi, která v letní sezoně slouží k uschování kol. Zdi penzionu jsou z cihelných bloků s vnitřní polystyrenovou vložkou, Povrch je obložen dřevem. Podezdívka je kamenná, střecha měděná, okna dřevěná špaletová, podlaha v restauraci a jídelně - dlažba a koberce, v pokojích beton a koberce. Vytápění ústřední elektrické nebo eko kotlem na pevná paliva, odpady svedeny do biologického tříkomorového septiku. K objektu byla zavedena veřejná kanalizace. Vlastní studna vrt 60 m, wifi připojení v celém objektu. Součástí cenové nabídky je také samostatná dřevěná kůlna se sedlovou střechou. O ceně nemovitosti je možno jednat. V letním období nabízí penzion posezení na terase nebo kolem ohniště, kde je možnost grilování. Nedaleko nemovitosti je menší průtoková vodní nádrž, která je využívána hosty penzionu k osvěžení. U objektu je dostatečně velká plocha pro parkování osobních automobilů i autobusů. Velmi žádaná lokalita - 5 minut od lyžařského vleku. Dobrá dopravní dostupnost i do okolních lyžařských středisek (Příchovice, Rejdice, Jizerka, Harrachov). Pro klidné prostředí, mimo hlavní silniční provoz, je tento penzion vhodný pro letní i zimní rekreační pobyty, rodiny s dětmi, školy, školky i menší kolektivy. Vhodné k podnikání, ale i k trvalému bydlení větší rodiny. obec: Kořenov číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 268753, prodám, na prodej,Rodinný penzion Luční chata Kořenov , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace